foto bubulj / - FOTO BUBULJ
04/07/2022 u 13:36 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Turistička organizacija Bar uspješno realizovala projekte “Bar Color Wheel” i “Bar Cinematic Wheel”

Scenario, snimanje, montažu i postprodukciju potpisuje naša video produkcija - Dejan Senić, Aleksandra Bojić i Danila Pervov, dok su za komponovanje muzike zaduženi Zorica Vučeljić i Filip Despotović iz NVO “Melos”

NVO “Bubulj” je na sajtu youtube premijerno prikazala spotove “Bar Color Wheel” i “Bar Cinematic Wheel”, koji su na osnovu javnog poziva finansirani od strane TO Bar.

Scenario, snimanje, montažu i postprodukciju potpisuje naša video produkcija - Dejan Senić, Aleksandra Bojić i Danila Pervov, dok su za komponovanje muzike zaduženi Zorica Vučeljić i Filip Despotović iz NVO “Melos”.

-Video spotovi su posvećeni promociji turističkih potencijala našeg grada, prvenstveno kroz prezentaciju kulturnih dobara, njihovog značaja, trajanja i važnih poruka. Priče koje oplemenjuju, ali i opominju, saželi smo u minut, uz nenametljiv poziv svima da posjete Bar i uživo spoznaju kontinuitet njegovog razvoja i specifičnosti promjena.

Prošlo je više od šesnaest godina od kada smo kreirali prvi video prikaz Bara, sada već čuvenu video razglednicu. Trudili smo se da pratimo trendove i inovacije u video produkciji, ali i da zadržimo osobeni pečat u vizuelnom pripovijedanju. Od pedeset minuta video razglednice, preko mnogih namjenskih filmova, muzičkih spotova i kratkih igranih formi, naše profesionalno putovanje sada smo zaokržili projektom Promotivni video spotovi ‘Bar Color Wheel’ i ‘Bar Cinematic Wheel’.

Jasno je da priča o Baru prevazilazi lokalne okvire, naše kultirno blago je dio svjetske baštine, i na taj način smo i željeli da komuniciramo sa turistima. Ipak, s posebnom pažnjom uvijek pratimo utiske naših sugrađana, uz zelju da im otkrijemo nešto sa čime možda do sada i nisu bili upoznati, ili da ih samo podsjetimo na prirodne ljepote i kulturni mozaik kojim su okruženi. I nakon svih ovih godina snimanja i produkcije, Bar za nas ostaje podjedako inspirativan i intrigantan, skriven i pristupačan, u kontrastima koje razumijemo i koji su glavni motiv našeg stvaralaštva - kažu iz NVO Bubulj.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 15:59