/ - фото: ТО Бар
16/10/2021 u 12:45 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Туристичка понуда Бара промовисана у Мађарскоj

Из ТО Бар су казали да су презентациjе, радионице и наградне игре одржане у четри града, Ђеру, Будмпешти, Дебрецину и Сегедину

Туристичка организациjа (ТО) Бар промовисала jа своjу понуду у оквиру Around The World Live Roadshow-а, коjи jе ове седмице одржан у Мађарскоj.

Из ТО Бар су казали да су презентациjе, радионице и наградне игре одржане у четри града, Ђеру, Будмпешти, Дебрецину и Сегедину.

"Успостављен jе велики броj нових контаката са туристичким агенциjама и туроператорима са тог тржишта. Наjвеће интересовање исказали су за новим садржаjем, активним одмором као понудом за сениоре, као и за хотеле са три и четири звjездице", наводи се у саопштењу.

Презентациjама jе присуствовало преко 100 агенциjа и туроператора, међу коjима су: ИБУСЗ, ОТП травел, Fehervar Travel, MalevAirTours, Atlantic Travel, Bono Travel Agency, STA, Unlimited Travel, Globe CenterTravel Agency, Zseppelin Tour Operator, Adria Tours, Ardelean Tours, Mauri, Invia.hu, Mettravel, Coral Tours, East-West Travel Agency, United 4 Bonafini Bindair;Unitravel Tour Operator, 1000Ut, Green Travel, Vista Travel Agency, Haris Travel, TravelGoo и BCD Travel.

Своjу понуду у оквиру Road Showa представиле су и Национална туристичка организациjа (НТО), туристичке организациjе Будве и Тивта и Хотелска група Монтенегро старс.

Around The World Live Roadshow, коjи jе намиjењен увезивању туристичких агенциjа и туроператора са потенциjалним дестинациjама, организовало jе глобално удружење и маркетиншка агенциjа АВИАРЕПС, коjа ради на умрежавању авио-компаниjа, хотела, туристичких агенциjа, туроператора и туристичких дестинациjа.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 02:51