/ - фото туроператори
06/12/2021 u 12:35 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Туроператорима из Албаније посебно интересантан сјевер Црне Горе

Они су боравили у Колашину и Рожајама, гдје су обишли ски центре Колашин 1450, Колашин 1600 и Хајла, како би се упознали са актуелном понудом ових скијалишта

Туроператори из Албаније, који су претходних дана боравили у студијској посјети Црној Гори у организацији Националне туристичке организације, имали су прилику да посјете сјевер Црне Горе који је на њих оставио посебан утисак. 

Они су боравили у Колашину и Рожајама, гдје су обишли ски центре Колашин 1450, Колашин 1600 и Хајла, како би се упознали са актуелном понудом ових скијалишта.  У циљу увезивања туроператора из Албаније са туристичком привредом са сјевера, Национална туристичка организација организовала је у Рожајама у ризорту Јela Natural Resort пословну Б2Б радионицу. 

Директорица Јela Natural Resort Amina Kurtagić, која је пристуствовала радионици казала је да су изузетно задовољни и да су већ договорили аранжмане са албанским туроператорима за наредни период. 

- Имали смо прилику да, у сарадњи са Локалном туристичком организацијом Рожаје, туроператорима презентујемо нашу понуду, као и пројекте који се односе на развој сеоског туризма. Охрабрени смо утисцима који су оставили наши гости и са задовољством се радујемо периоду који је пред нама јер се рожајски туризам буди. Јела ризорт ће и у наредном периоду врло радо подржати сваку иницијативу и бити партнер НТО-у и ЛТО Рожаје- казала је Куртагић. 

Наташа Пајовић, помоћница директора Скијалишта Црне Горе, казала је да су туроператоре детаљно упознали са понудом њихове компаније, плановима за предстојећу зимску туристичку сезону, као и дугорочним плановима за даљи развој Скијалишта.

- Од овог Б2Б догађаја очекујемо успостављање сарадње са туроператорима и туристичким агенцијама из Албаније, која нам чини примарно тржиште. Веома смо задовољни организацијом овог догађаја од стране НТО и надамо се да ћемо имати прилику да присуствујемо сличним радионицама са другим тржиштима и привредним субјектима- казала је Пајовић. 

Представник агенције ALDE TRAVEL из Тиране каже да су веома задовољни организацијом комплетног студијског пута и агендом.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 00:18