Otvoren sportski teren za rukomet i sportski fudbal / - POSJETA BIJELOM POLJU
29/09/2023 u 15:48 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(FOTO) U Bijelom Polju otvoren sportski teren za rukomet i sportski fudbal

Ministar Lalošević je istakao da je srećan što će ovaj teren prikupljati djecu bjelopoljskih osnovnih škola i omladinu tog grada

Ministar sporta i mladih u Vladi Crne Gore, Vasilije Lalošević, i direktor Direktorata za sport Zoran Jojić posjetili su danas Opštinu Bijelo Polje.

Ministar je na svečanosti otvorio sportski teren za rukomet i sportski fudbal, u sklopu Sportskog centra te opštine, u prisustvu više stotina djece osnovnih škola.  

- Ministar Lalošević je istakao da je srećan što će ovaj teren prikupljati djecu bjelopoljskih osnovnih škola i omladinu tog grada. Te što će se na taj način raširiti baza, i inače bogate, sportske porodice Bijelog Polja. Ovo je jedan u nizu projekata koje Ministarstvo realizuje izgrađujuci manje infrastrukturne sportske terene u skoro svim gradovima u Crnoj Gori - navodi se u saopštenju.

image

Otvoren sportski teren za rukomet i sportski fudbal

image

Otvoren sportski teren za rukomet i sportski fudbal

Domaćin, gradonačelnik Petar Smolović, istakao je zadovoljstvo zbog dobre saradnje sa Ministarstvom.

Ministar Lalošević nagovijestio je nove projekte koje će realizovati u saradnji sa bjelopoljkom Opštinom, kao što je atletska, tartan staza u sklopu stadiona FK "Jedinstvo".

image

Otvoren sportski teren za rukomet i sportski fudbal

Predstavnici Opštine zahvalili su ministru i direktoru Jojiću na donaciji uplaćenoj osnovnoj školi u Tomaševu, gdje je Ministarstvo sporta i mladih finansiralo kupovinu sportskog mobilijara. Vrijednost donacija je 25.000 eura. Sastancima povodom buduće saradnje prisustvovali su i potpredsjednik Opštine, predsjednik Skupštine BP i direktori javnih preduzeća.

Izgradnju sportskog terena je finansiralo Ministarstva sporta i mladih u saradnji sa Opštinom Bijelo Polje.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 17:12