/ - ФОТО: М.Н.
24/12/2021 u 20:17 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У центру Бијелог Поља постављен инфо пункт и сувенирница туристичке организације

Промоција града

У центру Бијелог Поља данас је постављен инфо пункт локалне Туристичке организације, у склопу кога ће радити и сувенирница.

Како је казала Виолета Обрадовић, предсједница Туристичке организације Бијело Поље, на овом мјесту суграђани и посјетиоци града, моћи ће да добију неопходне информације о туристичкој понуди општине, али и купе препознатљиве сувенире који ће их сјећати на посјету Бијелом Пољу.

Овај кутак, који је смјештен тик уз шеталиште у улици Слободе, биће свечано отворен наредних дана.

-Бјелопољски новогодишњи базар, који традиционално организује Туристичка организација, свечано је отворен прије неколико дана на градском тргу.И он, као у сувернирница, која се налази у непсоредној близини, биће замајац туристичкој понуди. Широка и богата палета ручно израђених ођевних и украсних предмета, домаћих производа и колача, краси  штандове који ће бити отворени све до 31. децембра.И свакодневно има доста посјетилаца-каже она.

Базар показује да је наше подручје богато не само природним ресурсима, већ и људским потенцијалима, који својим радом, трудом и креативношћу, заслужују да се њихови производи представе грађанима-истакла је Обрадовић, додајући да је Бјелопољски базар  манифестација на којој се промовишу традиционалне вриједности, попут домаће радиности, старих заната, рукотворина, као и понуда наших угоститеља, физичких и правних, лица који се труде да дају допринос да се туристичка понуда Бијелог Поља подигне на виши ниво.

С обзиром да се базар одржава у духу ногодишњих празника, Обрадовић је истакла и да  су припремили и богат културно-забавни програм, награде за посјетиоце и излагаче, као и друге садржаје.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 19:48