/ - фото СРЦ "Тополица"
10/11/2021 u 11:23 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

У хуманитарној акцији СРЦ Бар под слоганом „Дресови за шампионе” прикупљено 2.677 еура

Прикупљена средства уплаћена су на Општи рачун фондације Буди хуман, а СРЦ ће уручити захвалнице за хуманост свим учесницима акције

ДОО Спортско - рекреативни центар (СРЦ) Бар  уз помоћ спортиста започео је средином јуна хуманитарну акцију под слоганом „Дресови за шампионе” у којој је прикупљено 2.677 еура- саопштили су из овог општинског предузећа.

Прикупљена средства уплаћена су на Општи рачун фондације Буди хуман, а СРЦ ће уручити захвалнице за хуманост свим учесницима акције.

-У протекла четири мјесеца сваког понедељка, сриједе и петка организовали смо двадесетчетворочасовне аукције на нашој Инстаграм страници.

Лицитиран је велики број дресова наших успјешних спортиста. Највећу пажњу привукао је дрес Цхицаго Булса, нашег легенарног црногорског аса Николе Вучевића.

С обзиром на то да је Бар препознат као град спорта и врхунских спортиста, у нашој акцији показали су да их поред успјешне каријере красе највредније и наљепше људске карактеристике- хуманост и солидарност на дјелу- каже Бранислав Бане Ненезић, извршни директор СРЦ.

Ненезић је додао да је сјајан резултат акције доказ  да су „наши драги суграђани и спортисти” препознали мисију пружања помоћи онима којима је то најпотребније.

-Удруженим снагама настојали смо и настојаћемо да обезбједимо свим малишанима шансу за лијечење, за њихово срећније и безбрижније дјетињство. Велика хвала свима који су били дио нашег тима. Надамо се, да ћемо овом донацијом успјети да пружимо макар мали дио онога што заслужују наши мали суперхероји - додао је Ненезић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

15. maj 2022 06:07