Префарбан графит ”Ратко Младић” / - фото: СИП КОТОР
02/12/2021 u 13:37 h
Biljana MarkovićBiljana Marković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У Котору префарбан графит подршке Ратку Младићу

Овај графит је јуче освануо на бочном, фасадном зиду једне од зграда, а након указа Службе за инспекцијске послове Општине Котор власници стамбених јединица отклонили су ову “ неправилност”

Графит “Ратко Младић херој, а не злочинац”, који су за сада непозната лица, у знак подршке том хашком осуђенику исписала спрејом на фасади стамбене зграде у которском насељу Плагенти, данас је префарбан. Наиме, овај графит јуче je био освануо на бочном, фасадном зиду једне од тамошњих зграда, а након указа Службе за инспекцијске послове Општине Котор власници стамбених јединица отклонили су ову “ неправилност” односно графит префарбали.  

image

Префарбан графит "Ратко Младић"

- фото: СИП КОТОР
                     

Надлежни инспектор Службе за инспекцијске послове је заједно са службеницима Комуналне полиције изашао на лице мјеста и констатовао чињенично стање на терену.

Након извршеног инспекцијског прегледа, а у складу са Законом о инспекцијском надзору, надлежни инспектор је дао налог за отклањање неправилности станарима стамбених јединица у року од 24 часа.

Данас у 10 часова извршен је контролни инспекцијски преглед и констатовано да је неправилност отклоњена на начин што је графит префарбан, саопштено је порталу “Дан” из Службе за инспекцијске послове.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 03:16