/ - PHOTO BY GRANT DURR ON UNSPLASH
09/12/2021 u 12:19 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У Никшићу двоjе ухапшено због диловања дроге

Припадници полициjе су претресом куће, стана и других просториjа коjе користи осумњичени А.В. пронашли око килограм опоjне дроге марихуана

Полицаjци су у Никшићу ухапсили П.М. (19) и А.В. (31) осумњичене за неовлашћену производњу, држања и стављање у промет опоjних дрога.

- На више локациjа у Никшићу извршени су претреси станова и возила коjе користе П.М. (19) и А.В. (31) гдjе jе заплиjењено укупно око килограм опоjне дроге марихуана и 10 мањих пвц паковања опоjне дроге кокаин укупне масе око пет грама -  саопштено jе из Управе полициjе.

Претресом куће и других просториjа коjе користи П.М, како додаjу из полициjе, пронађено jе 10 мањих пвц паковања кокаина.

- Припадници полициjе су претресом куће, стана и других просториjа коjе користи осумњичени А.В. пронашли око килограм опоjне дроге марихуана.

Криминалистичка обрада упућуjе на сумњу да су ова лица куповала наведену опоjну дрогу, препакивали jе у мања паковања и вршили уличну дистрибуциjу - додаjе се у саопштењу.

Из полициjе напомињу да су све предузете радње спровели у координациjи са Вишим државним тужилаштвом у Подгорици, гдjе jе поступаjући тужилац након предузетих радњи извршио квалификациjу кривичног дjела неовлашћена производња, држање и стављање у промет опоjних дрога и наложио да се уз кривичну приjаву наведена лица спроведу на даљу надлежност.

- Током новембра полициjа jе у Никшићу процесуирала 16 лица због почињеног прекршаjа из Закона о спречавању злоупотребе опоjних дрога - закључуjе се у саопштењу Управе полициjе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 22:38