Само се срцем добро види / - фото: М.Н.
01/01/2022 u 12:54 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У Средњој стручној школи у Бијелом Пољу подијелили пакетиће: Поклони за посебне ђаке

Програм је реализовала и осмислила проф. Гордана Ђуровић, која се са асистентима и ученицима побринула да прослава у школи буде тренутак уживања и растерећења од редовних школских обавеза

Новогодишња приредба "Само се срцем добро види" и подјела пакетића организована је у бјелопољској Средњој стручној школи.

- Организовали смо свечану приредбу поводом новогодишњих празника за наше посебне ђаке, који су уживали у игри и плесу са својим другарима из клупе. Том приликом уручени су и новогодишњи пакетићи које је обезбиједила управа школе и другари и Ротаи клуба. Директор школе Петар Матијашевић се обратио присутним ученицима, гостима и пожелио све најбоље у наступајућој години, добро здравље, много успјеха и обећао да ће школа у 2022. години имати нове пројекте са унапријеђеним квалитетом образовања-кажу организатори-професори и ученици.

image

Само се срцем добро види

- фото: М.Н.

Програм је реализовала и осмислила проф. Гордана Ђуровић, која се са асистентима и ученицима побринула  да прослава у школи буде тренутак уживања и растерећења од редовних школских обавеза. Ученици су са уживањем припремили рецитације, пјевали пјесме, а било је мјеста и за звуке хармонике талентованог ђака Марка Радовића.

У припремама и програму су учествовале ученице одељења 2 /2 и 3 /2 саобраћајни смјер , 1/1 хотелско - туристички техничари, Амра Бећировић, Есма Еровић, Нерма Мартиновић, Мајда Љуца, водитељка програма Даница Дангубић. Својим другарима се обратила и Јасна Минић ученица првог разреда, која је и подијелила новогодишње пакетиће, пожељела да буду још бољи, као и веселе предстојеће празнике.

Овом приликом захваљујемо свима који су на било који начин обрадовали наше посебне ђаке поклонима,осмијехом, пажњом и бригом о њима - кажу организатори.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 01:33