ucenici i profesori skole / -JU SZMO
18/06/2021 u 20:59 h
Miljan KneževićMiljan Knežević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Укупно 17 награда за ученике музичке и балетске школе

Директорица школе Фатиме Бузуку каже да је врло задовољна резултатима и постигнућима ученика, узимајући у обзир тешке услове и ситуацију у којој су радили у претходном периоду

Ученици ЈУ Школа за основно музичко и балетско образовање остварили су велики успјех на недавно одржаним међународним такмичењима освојивши укупно 17 награда. У класи Мерите Субашић Шабановић на клавиру у предкатегорији Дитјон Драговић освојио је четири прве награде на међународним такмичењима: "Сирмиум музик фест"- Сремска Митровица; " Уљус-Смедерево"; "Пјетер Гаци"- Скадар и "Скала"- Брчко. Ерина Бузуку, у класи Фатиме Бузуку освојила је три прве награде на међународним такмичењима: "Сирмиум музик фест"- Сремска Митровица; " Уљус-Смедерево"; "Пјетер Гаци"- Скадар. Успјешна је била и Јамина Перуничић која је освојила двије прве награде такође на међународним такмичењима: "Пјетер Гаци"- Скадар и "Скала"- Брчко. Она је у класи Јелене Кнежевић. На међународним такмичењима "Скала"- Брчко и "Пјетер Гаци"- Скадар, Амар Чобовић добио је прву и трећу награду. Чобовић је у класи Мерите Субашић Шабановић. Ајана Луњи у класи Флорине Мурартовић, на међународном такмичењу "Скала"- Брчко освојила је прву награду. У дисциплини клавир, "Л" категорија, Никола Дедић, такође у класи Јелене Кнежевић, освојио је прву награду на међународном такмичењу "Уљус -Смедерево", и двије друге на међународним такмичењима " Сирмиум музик фест", "Скала"- Брчко као и трећу награду "Пјетер Гаци" у Скадру. У класи Ђулије Пелинку Хоџа, у дисциплини солопјевање, "А" категорија, Девора Пак освојила је прву награду на међународном такмичењу: "Пјетер Гаци"- Скадар.

Директорица школе Фатиме Бузуку каже да је врло задовољна резултатима и постигнућима ученика, узимајући у обзир тешке услове и ситуацију у којој су радили у претходном периоду.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 01:46