ПОЛИЦИЈА, ИЛУСТРАЦИЈА / - ФОТО: UNSPLASH
12/01/2022 u 13:51 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Хапшење због уличне продаје наркотика, одузето око 1,4 кг амфетамина

Додају да је у возилу jе полициjа пронаша и одузела око 600 грама синтетичке дроге амфетамин, 1.170 еура и два мобилна телефона

Службеници Управе полициjе у Подгорици су, спроводећи активности на откривању и сузбиjању уличне дистрибуциjе наркотика, лишили слободе jедну особу код коjе jе пронађен спид и новац за коjи се сумња да jе стечен уличном продаjом ове дроге, наводи се у саопштењу Управе полиције. 

Како су казали, због сумње да jе извршио кривично дjело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опоjних дрога слободе jе лишен А.J. (27) из Пљеваља, након чега jе jутрос уз кривичну приjаву приведен државном тужиоцу у Вишем државном тужилаштву у Подгорици.

- Поступаjући на основу сазнања да ће осумњичени из Пљеваља у Подгорицу дониjети одређену количину синтетичке дроге ради стављања у даљи промет на подручjу Главног града, подгоричка полициjа jе у насељу Забjело зауставила возило коjим jе управљао А.J. и извршила контролу лица и возила - истичу у Управи полиције.

Додају да је у возилу jе полициjа пронаша и одузела око 600 грама синтетичке дроге амфетамин, 1.170 еура и два мобилна телефона.

- Такође, на основу наредбе суда извршен jе и претрес просториjа коjе А.J. користи и том приликом jе пронађено и одузето jош око 800 грама амфетамина.Криминалистичка обрада упућуjе на сумњу да jе осумњичени у дужем временском периоду набављао синтетичку дрогу, вршио мjерење и препакивање а потом jе стављао у улични промет - закључили су у саопштењу из Управе полиције.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 08:54