/ фото: УРА
17/06/2021 u 09:34 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

УРА у Рожајама: Прилив чланства најбољи доказ исправности политике

Извршни директор Грађанског покрета УРА Зоран Микић казао је да је крајње вријеме да се сви заједно окренемо истинским животним питањима

Извршни директор Грађанског покрета УРА Зоран Микић приликом јучерашње посјете Рожајама казао је да ова власт има обавезу да се на другачији начин односи према сјеверу и Рожајама.

 - Њен главни циљ треба да буду стварање темеља развоја, довођење кредибилних инвеститора, као и отварање нових радних мјеста. Крајње је вријеме да се сви заједно окренемо истинским животним питањима, а да партикуларне политичке интересе оставимо по страни. Грађани су на изборима гласали за сустинске промјене, а не за замјене- казао је Микић.

Он је похвалио рад рожајског одбора, на челу са предсједником Хусеином Лјајицем.

- Прилив нових чланова је најбољи доказ да че УРА бити пресудни фактор промјене власти у Рожајама, као што је била на државном нивоу- напоменуо је Микић.

Састанцима са члановима рожајског одбора УРЕ, као и са новим члановима који су приступили покрету у претходном периоду, присуствовао је и генерални секретар УРЕ Милета Радованић.

- Свако ко се није огријешио о законе Црне Горе добродошао је у УРУ. Наша мисија су окупљање и помирење. Не смијемо се сврставати у ровове уколико желимо да суштински напредујемо и развијамо се као демократско друштво. Када је у питању предстојећи конгрес, УРА ће показати своју снагу – нове људе који су жељни да дају свој допринос у јачању грађанског бића Црне Горе- казао је Радованић.

Предсједник рожајске УРА Хусеин Лјаић изразио је задовољство због прилива великог броја нових чланова, казавши да је то најбоља потврда рада и исправности политике у претходном периоду.

- Захваљујем Рожајцима што не насиједају на бројне манипулације и спинове које креирају медији блиски ДПС-у и његовим сателитима. УРА је једини гарант очувања државних интереса, грађанског концепта и европске перспективе- казао је он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 19:19