УРА Улцињ / - УРА Улцињ
03/04/2022 u 13:49 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

УРА Улцињ: Зенка и Ракочевић купују гласове

Позивамо надлежне државне органе да надзиру цијели процес, али и испитају наше и њихове тврдње о куповини гласова и утврде ко заправо говори истину, истакли су из ОО УРА Улцињ

Сви знамо да једино што Демократска унија Албанаца (ДУА) умије да ради јесте куповина гласова коју у Улцињу заједно обављају син Мехмета Зенке Цано и активиста ДПС-а Тихомир Ракочевић, наводи се у саопштењу УРА Улцињ.

- То је апсолутна истина коју цијели Улцињ зна. Позивамо надлежне државне органе да надзиру цијели процес, али и испитају наше и њихове тврдње о куповини гласова и утврде ко заправо говори истину - истакли су из Општинског одбора УРА Улцињ у одговору на раније тврдње носиоца листе ДУА Мехмета Зенке.

Из улцињске УРА наводе да не чуде немоћне, злураде и трагикомичне изјаве носиоца листе ДУА Мехмета Зенке, који се очигледно води максимом да је напад најбоља одбрана, бранећи се на тај начин од очигледних злопотреба за којима посеже.

Из УРА позивају грађанке и грађане Улциња да размисле о томе да ли је Зенка способан да води неку мјесну заједницу, а камо ли Улцињ као најперспективнију општину у Црној Гори.

- Улцињу потребни млади, способни и образовани кадрови, носиоци промјена на боље, а не Зенка и његови духови прошлости, који желе бити привесак Демократске партије социјалиста у науму даљег уништавања града - закључују из улцињске УРА. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 06:33