Вјеридба на Пивском језеру / - Еко Пива
21/07/2021 u 09:19 h
Biljana BrašnjoBiljana Brašnjo
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО)Адреналинска вожња зип-лајном окончана вјеридбом

Двоjе младих из Бjељине корак у заjеднички живот одлучили су да направе у Плужинама, гдје бораве као туристи

Док се у општини Плужине последњих година готово и не чуjу свадбена звона, двоjе младих из Бjељине корак у заjеднички живот одлучили су да направе управо из тог града. Као туристи боравили су у Пиви гдjе су "испробали" тренутно наjтражениjу туристичку атракциjу тог краjа - Зип-лаjн чиjа jе дужина 1.400 метара, што га чини наjдужим у Црноj Гори.

Даjана Секулић ниjе ни слутила шта jе чека након адреналинске вожње изнад Пивског jезера гдjе jу jе чекао са вjереничким прстеном Миодраг Пантић. Иако млади пар ниjе из Плужина, Даjанино судбоносно "Да" прво jе од почетка ове године у тоj општини.

image

Вјереници са пријатељима

- Еко Пива

Зип-лаjн у Плужинама отворен jе 2018. године и у склопу jе тамошњег предузећа Еко Пива. Вожња креће од њихове Гостионице на улазу у Плужине и пружа невjероватан поглед на околину и наjвећи резервоар питке воде на Балкану - Пивско jезеро. Власник фирме Жељко Бакрач за портал Дана каже да jе Зип-лаjн изазов за љубитеље атракциjе и у њему подjеднако узиваjу и млади и стари, мушкарци и жене. Његова и Мариjина ћерка Хелена, коjа има 3 године, наjмлажа jе особа коjа jе испробала Зип-лаjн, а наjстариjа 82-годишњи туриста.

Жељко и Мариjа Бакрач су млади брачни пар коjи jе одлучио да не напушта родне Плужине и у тоj општини успjешно се већ годинама баве угоститељством и туризмом.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 15:41