Фото: Портал Дан
23/07/2021 u 18:09 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Читаоци шаљу: Чудне радње на Жељезници?

За сада нема званичних информација да ли се ради о недозвољеним радњама или о ситуацији која је због евентуалног квара или нечега била непоходна да се предузме

Читалац портала Дана послао нам је видео снимак за који тврди да приказује како се данима истовара више канистера са горивом на жељезници, у Подгорици. Међутим за сада нема званичних информација да ли је радња која је приказана на видео снимку због нечега била неопходна.

-Већ неколико дана заредом локомотива са жељезничке станице у Подгорици око 8:20 ујутру истовара више канистера горива који се онда утоварају у различита возила сакривена између два жбуна у улици Станка Радоњића у Подгорици. Локомотива затим одлази назад до жељезничке станице, а убрзо након тога одлази и аутомобил. Убрзо након тога пролази воз Подгорица - Бар, а након тога опет иста локомотива али овај пут са неколико вагона и зауставља се на истој локацији и враћа назад у станицу, али без икаквих сумњивих радњи-наводи читалац портала Дан описујући поменута дешавања.

Он додаје да је "питање  колико оваквих радњи се дешава на осталим станицама у Црној Гори од Бара до Бијелог Поља и Никшића, колико скривених аутомобила у жбуновима има још..."

За сада нема званичних информација да ли се ради о недозвољеним радњама или о ситуацији која је због евентуалног квара или нечега била непоходна да се предузме.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 03:33