Обилазак радова према Клезни / - фото: ДПС
23/10/2021 u 18:53 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Раичевић и Дабовић обишли радове на путу ка Клезни: Jош jедна тачка спаjања Бара и Улциња

Инвестициjа вриjедна готово 20.000 еура резултираће уређењем и асфалтирањем путног правца од барског села Елезовићи према улцињском селу Клезна, казао је Јанковић

Предсjедник Општине Бар Душан Раичевић и предсjедник Општине Улцињ Александар Дабовић обишли су радове на путу ка улцињском селу Клезна, саопштио jе одборник ДПС у СО Бар Божидар Jанковић.

Двиjе општине, како jе навео, заjеднички реализуjу оваj проjекат коjи ће бити jош jедна тачка спаjања Бара и Улциња.

– Инвестициjа вриjедна готово 20.000 еура резултираће уређењем и асфалтирањем путног правца од барског села Елезовићи према улцињском селу Клезна, чиме ће се боље повезати ова два краjа, мjештанима омогућити лакша проходност и пословање, а свим грађанима jош jедан уређен правац ка сусjедноj општини – поручио jе он.

Према њуеговим риjечима, посебан значаj овог проjекта jесте што ће он пољопривредним произвођачима овог краjа омогућити лакши, ефикасниjи и повољниjи пласман њихових производа на тржиште али и олакшати улагања у оваj плодни краj.

Локална управа наставиће овакве инвестициjе, додаjе Jанковић,  нарочито у области саобраћаjне и водоводне инфраструктуре коjе су приоритетне за убрзан даљи развоj потенциjала ових краjева.

– Ово jе jош jедан ефекат перманентних реформи у ДПС и подмлађивања партиjе, коjи jе омогућио да млади људи из наше странке коjи су делегирани од стране грађана, попут предсjедника Општине Бар Душана Раичевића и предсjедника Општине Улцињ Александра Дабовића, одговорно брину о своjим суграђанима и препознаjу њихове проблеме чак и у наjдаљим тачкама у своjим општинама. Тиме и показуjу да им jе сваки грађанин битан и на првом мjесту - истакао jе Jанковић.

Па поручио сљедеће:

– Вjеруjем да ће ова два млада, врло успjешна и амбициозна предсjедника своjом посвећеношћу и одговорношћу постати примjер како се управља општином са сензибилитетом за проблеме са коjима се њихови суграђани сусриjећу и жељом да их рjешаваjу – закључио jе Jанковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 09:23