Исељење Васа Терића / - Б.Б.
19/04/2022 u 09:57 h
Biljana BrašnjoBiljana Brašnjo
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Судска извршитељка иселила Васа Терића

Терзић је прије више од 15 година уселио у један од станова у бараци

Судска извршитељка Маја Ајковић спровела је јутрос рјешење о принудном исељењу Васа Терића (70) из стана у бараци некадашње фирме Првоборац у никшићком насељу Растоци.

Терић је прије више од 15 година уселио у један од станова у бараци. Фирма је уведена у стечај, а Терић остао без посла и пензије. Ни данас нема никаквих примања.

Исељење је извршено уз асистенцију полиције, а Терићеве комшије и бивше колеге нису успјеле да то спријече.

И преосталим станарима, односно бившим радницима Првоборца, такође, пријети исељење. Захтјев и тужбе поднијела је фирма Сан секјурити, која је, како станари тврде, власник земљишта и објеката. У три старе бараке Првоборца живи 11 углавном бивших радника те фирме са својим породицама.

Спријечено принудно исељење Васа Терића из бараке „Првоборца” у насељу Растоци: Своје домове одбија да напусти 11 породица

Ајковић је и јуче покушала Терића да исели, али су то спријечиле његове комшије и бивше колеге. Тада је најавила да  ће поново доћи данас у 10 часова. Међутим, већ од 8.30 јутрос кордон полиције је био испред Терићевог стана. Тренутно је Ајковић у Терићевом стану, гдје, како станари истичу, врши попис затечених ствари, али без присуства Терића.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 11:33