Volonteri Crvenog krsta Cetinje / Crveni krst
29/12/2023 u 10:51 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Volonteri Crvenog krsta Cetinje posjetili svoje sugrađane u JU Dom starih „Podgorica“

Cetinjane koji borave u Domu posebno je obradovala posjeta njihovih sugrađana a volonteri su se kroz razgovor i obilazak smještajnih jedinica, uvjerili u besprekornost funkcionisanja ustanove, navodi se u saopštenju Crvenog krsta Cetinje

U susret novogodišnjim praznicima, volonteri Crvenog krsta Cetinje posjetili su JU Dom starih „Podgorica“ i uručili simbolične poklone za jedanaest korisnika sa Cetinja.

- Cetinjane koji borave u Domu posebno je obradovala posjeta njihovih sugrađana a volonteri su se kroz razgovor i obilazak smještajnih jedinica, uvjerili u besprekornost funkcionisanja ustanove, koja je uspjela da stvori porodično okruženje za dvjesto korisnika. Kvalitet usluge, podjednaka briga za sve korisnike, medicinska njega i osmišljavanje i organizovanje kulturnih i zabavnih sadržaja svakodnevica su Doma - navodi se u saopštenju Crvenog krsta Cetinje.

Uz čestitke za savjestan rad, sekretar Crvenog krsta Cetinje Božidar P. Drecun uručio je direktorici Doma Jeleni Šofranac donaciju artikala za potrebe higijenskog održavanja ustanove. Briga o starima jedan je od najboljih pokazatelja razvoja društva i obaveza svih nas je da doprinosimo unapređenju kvaliteta usluga namjenjenim starijim osobama, poručio je Drecun prilikom posjete.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 03:40