/ - фото Бирам ЦГ
01/06/2022 u 14:29 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вукославчевић: Јесу ли радови на Црвеној плажи у Бару регуларнии?

Да ли се наведени радови обављају у складу са предвиђеном планском документацијом, те да ли за њих постоје адекватна рјешења и сагласности надлежних органа?

Предсједник одборничког клуба Бирам Црну Гору- Бирам Бар (БЦГ) у СО Бар Љубомир Вукославчевић поставио је јавно питање локалној управи да ли су актуелни радови на Црвеној плажи између Бара и Сутомора у складу са планском документацијом.

-Током јучерашњег дана као одборника у СО Бар контактирао ме је већи број забринутих грађана Бара који су ми прослиједили одређене фотографије и видео материјале на којима се види извођење радова у захвату дијела Црвене плаже у Бару, а које смо накнадно имали прилику да видимо и на порталима и друштвеним мрежама.

image
- фото Бирам ЦГ

Грађани су ме том приликом питали о каквим грађевинским радовима је ријеч, те да ли за наведене радове постоје потребне сагласности надлежних државних органа, имајући у виду да се исти изводе у близини саме плаже-  Вукославчевић.

Он је указао да тим поводом поставља јавно питања надлежним инспекцијским органима и органима локалне управе:

-Да ли се наведени радови обављају у складу са предвиђеном планском документацијом, те да ли за њих постоје адекватна рјешења и сагласности надлежних органа?

Очекујем да у што краћем року, из дјелокруга својих надлежности, поменути органи обавијесте грађане о томе које су радње предузели у вези са овим радовима и да ли се они обављају у складу са законском процедуром-закључUJE Вукославчевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 05:15