/ - FOTO: PORTAL DAN
23/02/2023 u 12:16 h
V.Ra.V.Ra.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Zadivljujući gest Adina Škrijelja: Spriječio još jednu dramu na gradskom trgu

Naime, dok su se građani na trgu u Rožajama opraštali od poginulih, jedan od prisutnih je tokom molitve kolabirao ali to mnogi oko njega nisu primijetili

Na dan kada su se hiljade Rožajaca opraštali od tri mladića koji su stradali u saobraćajnoj nesreći, zahvaljujući prisebnosti i snalažljivosti Adina Škrijelja, nije došlo do još jedne drame.

Saobraćajna nesreća kod Rožaja: Poginule tri osobe

Naime, dok su se građani na trgu u Rožajama opraštali od poginulih, jedan od prisutnih je tokom molitve kolabirao ali to mnogi oko njega nisu primijetili. Medjutim Škrijelj, je bio priseban i reagovao je munjevitom brzinom na način što je bolesniku ukazao prvu pomoć. Škrijelj je za –Dan- kazao da je bolesnika masirao hladnom vodom koju je dobio iz obližnjeg lokala.

U Rožajama dva dana žalosti zbog pogibije trojice tinejdžera

-Dok smo u zajedničkoj molitvi  klanjali na sahrani trojice naših stradalih sugradjana, primijetio sam čovjeka od tridesetak godina u mojoj blizini kako pada gubeći svijest. Bio sam primoran da napustim vjerski obred kako bih pomogao onesviješćenom – rekao je Škrijelj, koji je onesviješćenog čovjeka iznio iz mase i u obližnjem lokalu zatražio vodu.

Očevici tvrde da je Škrijelj u ovom slučaju postupio potpuno stručno reanimirajući bolesnika, koji je nakon nekoliko minuta došao sebi. Poslije svega Škrijelj je uz pomoć još jedne osobe prevezao bolesnika do Hitne službe gdje mu je pružena stručna medicinska pomoć.  

Inače, Škrijelj koji je zposlen u CEDIS-u na poslovima zaštite imovine i objekata, je u rožajskoj čaršiji poznat kao izuzetno pošten i dobar čovjek koji je uvijek spreman da pomogne svima koji su u nevolji. Škrijelj je prošle sedmice medju prvima stigao na mjesto nesreće kada su stradala tri mladića a četvrti zadobio teške tjelesne povrede, pomažući u spasavanju povrijedjenog i iznošenju tijela unesrećenih.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 00:16