Милован Живковић / - Права ЦГ, Беране
06/03/2022 u 11:07 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Живковић: СНП да одустане од мањинске владе

Морамо послати поруку на овим изборима у Беранама - корупција се кажњава, издаја се не исплати, побједа зависи само од грађана. Данас је наша вјера на испиту, истакао је Милачић

Носилац листе Праве Црне Горе Беране на предстојећим локалним изборима др Милован Живковић позвао је СНП да одустану од мањинске владе.

- Својим пријатељима из СНП-а још једном поручујем да размисле, да не дају свој глас за неку нову парламентарну већину, да се сјете стотина хиљада литијаша који су бранили светиње. Чувајмо као светињу и изборну вољу наших грађана дату 30. августа 2020. године - поручио је Живковић СНП-у.

Предсједник Праве Црне Горе Марко Милачић поручио је да је побједа 30. августа утемељена на неколико стубова.

- Васојевићи су један од најснажнијих. Ми смо побиједили, а данас нам се та побједа краде. Беране је побиједило, али му се отима побједа као што му се отимала раније 30 година, заједно са истином. Данас је наша побједа на испиту. Данас је наша вјера на испиту - истакао је Милачић.

Како је казао, ДПС опет покушава исто, да њиховим мандатима, њиховим гласовима, поново дође на власт, да корупцијом створи дефетизам и злу крв међу свима.

- Због тога морамо послати поруку на овим изборима, корупција се кажњава, издаја се не исплати, побједа зависи само од грађана. Данас је наша вјера на испиту - истакао је Милачић.

Он је казао да у Беранама морају показати да овај народ није случајно побиједио 30. августа.

- Овај народ има снаге за још много побједа и одговора на још много изазова. То ћемо показати на беранским изборима, на којима ћемо послати поруку да се корупција кажњава, да се издаја кажњава и да је јединство грађана све јаче и још снажније када неко покуша крађу. Глас за Праву Црну Гору је глас за јединство и глас за побједу, не само у Беранама, него у цијелом историјском циклусу који заједно живимо - казо је лидер Праве ЦГ.

Носилац листе Праве Црне Горе Беране др Милован Живковић казао је да је Права Црна Гора посвећена развоју Берана.

- Беране је град борбе, али и град који је заслужио бољи живот, боље послове, боље здравље и бољи стандард. Права Црна Гора ће тражити да државна власт окрене главу према Бернама, да развојни пројекти не заобилазе наш град као до сада. Борба за бољу Црну Гору већ други пут за нешто више од двије године креће из Берана, али је исто тако вријеме да Црна Гора започне борбу за једно развијеније, богатије и запосленије Беране. Борба Беранаца за бољу Црну Гору и борба за боље Беране је борба којој је до краја посвећена Права Црна Гора - истакао је Живковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 09:10