ФОТО: БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЈА / - ФОТО: БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЈА
07/05/2021 u 16:49 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Гранична полиција БиХ: Ухапшено више особа са потјерница

Такође, саопштено је и да су службеници ЈГП Зворник, 5. маја, лишили су слободе А.М. (1965.), након што је провјерама утврђено да га потражује Основни суд у Зворнику ради издржавања казне затвора

Службеници Јединице граничне полиције Брод, 6. маја 2021. године, лишили су слободе Љ.М. (1979.), држављанку Босне и Херцеговине. Како је саопштено из Граничне полиције Босне и Херцеговине, граничним провјерама је утврђено да је потражује Основни суд у Дервенти због кривичног дјела "фалсификовање исправе".

- Контролисана је на уласку у БиХ на Међународном граничном приелазу Брод и предата службеницима Окружног центра судске полиције Добој- саопштено је из ГП БиХ.

Дан раније, 5. маја, при изласку из Босне и Херцеговине на прелазу Горица лишен је слободе М.Ч. (1958.), након што је установљено да га потражује Суд БиХ због кривичних дјела "прање новца", "порезна утаја у помагању" и "фалсификовање или уништење пословних или трговачких књига или исправа". Службеници ЈГП Горица, овог држављанина Републике Хрватске предали су службеницима Судске полиције Суда БиХ.

- Приликом уласка у нашу земљу на прелазу Градишка, 5. маја, лишен је слободе Ж.Т. (1976.) јер је установљено да га потражује Основни суд у Прњавору ради издржавања казне затвора. Службеници ЈГП Градишка, држављанина БиХ су предали службеницима Судске полиције Бања Лука- наводи се у саопштењу.

Такође, саопштено је и да су службеници ЈГП Зворник, 5. маја, лишили су слободе А.М. (1965.), након што је провјерама утврђено да га потражује Основни суд у Зворнику ради издржавања казне затвора.

- Држављанин БиХ је контролисан на изласку из БиХ на прелазу Шепак и предат службеницима Окружног центра судске полиције Бијељина- саопштено је из ГП БиХ.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 20:37