/ - FOTO: SIPA
03/12/2021 u 20:34 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Акција "Транспортер": Наводном сараднику "шкаљараца" одређен притвор

Дукић и Цвијетић су према тврдњама Тужилаштва организатори шверца наркотицима и вође наркокартела

Петру Дукићу, првосоумњиченом у предмету “Транспортер” Суд БиХ одредио је данас једномјесечни притвор, сазнаје "Авазов" портал. Дукић се данас након петнаестодневног скривања предао полицијским агенцијама БиХ. Прије 15 дана током полицијске акције у Бања Луци, у Дукићевој гаражи у Бања Луци, припадници МУП РС пронашли су око 300 килограма марихуане.

Акција "Транспортер": Петар Дукић предао се Тужилаштву БиХ, сарађивао са шкаљарцима?

Полиција тада није пронашла Дукића. У оквиру ове акције ухапшени су и Бојан Цвијетић, бивши савјетник Драгана Мектића у Министарству сигурности БиХ, Александар Николић, Саша Рађевић, Младен Миловановић, Иван Јурић и Драган Кресојевић. Дукић и Цвијетић су према тврдњама Тужилаштва организатори шверца наркотицима и вође наркокартела.

(ВИДЕО) Досије доноси детаље акције "Транспортер": Како су пали сарадници шкаљараца

Младен Миловановић припадник МУП-а РС који је такође био хапшен и притворен, брани се слободе након што је одлучио сарађивати са босанскохерцеговачким правосуђем. Чланове ове наркогрупе открила је апликација Скај.

(ВИДЕО) Акција "Транспортер": Сарадници шкаљараца приведени тужиоцу, одузети већа количина дроге и луксузна возила

- Тужилаштво БиХ и партнерске полицијске агенције из БиХ, региона и земаља ЕУ, у оквиру предмета кодног назива “Транспортер” проводе обимну истрагу против организоване криминалне групе, осумњичене за међународно кријумчарење велике количине опојних дрога, како из иностранства у Босну и Херцеговину, тако и из БиХ према земљама ЕУ- наводи се у саопшењу надлежних органа БиХ.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 18:56