/ - FOTO: FEJSBUK
06/02/2023 u 22:53 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Begaj: Ako bude potrebno, Albanija će povećati broj pripadnika u Kforu

Danas sam primio predsjednika Vojnog komiteta NATO-a, admirala Roba Bauera. Zahvalio sam se admiralu Baueru što je došao u Albaniju, naveo je on na Fejsbuku

Albanija ostaje angažovana u misijama i operacijama NATO-a, povećala je učešće u KFOR-u za 2023. godinu i spremna je da poveća broj pripadnika, ako bude potrebno, napisao je na svom nalogu na Fejsbuku predsjednik Albanije Bajram Begaj, nakon današnjeg sastanka sa predsednikom Vojnog komiteta NATO-a admiralom Robom Bauerom.

-Danas sam primio predsjednika Vojnog komiteta NATO-a, admirala Roba Bauera. Zahvalio sam se admiralu Baueru što je došao u  Albaniju u ovo izazovno vrijeme za mir i bezbjednost na evroatlantskom prostoru, zbog ruske nelegalne agresije na Ukrajinu- napisao je Begaj.

-Zahvalio sam admiralu Baueru na vizionarskom i posvećenom rukovođenju Vojnim komitetom i doprinosu koji Vojni komitet daje u smislu prilagođavanja i jačanja kapaciteta i kohezije alijanse. Albanija ostaje angažovana u misijama i operacijama NATO-a, povećala je broj pripadnika u KFOR-u za 2023. godinu i spremna je za njihovo povećanje ako bude potrebno. Albanija stoji uz Ukrajinu i nastaviće da je podržava- dodao je on, prenosi Kosovo Onlajn.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 01:02