/ - FOTO: FUP
14/02/2022 u 09:45 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

БиХ: Пронађена дрога вриједна 150.000 еура

Том приликом пронађено 16 пакета бијеле материје тежине око 15,5 кг која својим изгледом асоцира на опојну дрогу амфетамин и једна ПВЦ врећа са више стотина таблета које својим изгледом асоцирају на опојну дрогу МДМА

Поступајући по наредби Суда Босне и Херцеговине полицијски службеници Федералне управе полиције су извршили претрес моторног возила.

- Том приликом пронађено 16 пакета бијеле материје тежине око 15,5 кг која својим изгледом асоцира на опојну дрогу амфетамин и једна ПВЦ врећа са више стотина таблета које својим изгледом асоцирају на опојну дрогу МДМА, као и други предмети који ће се користити као доказ у кривичном поступку- навели су из тамошње полиције.

image
- FOTO: FUP

Лице се сумњичи да је дрогу транспортовало из Европске Уније у Федерацију Босне и Херцеговине са циљем дистрибуције на илегалном тржишту. Улична вриједност пронађене дроге је виша од 300.000 марака (150.000 еура).

- Приликом спровођења акције кориштени су и полицијски пси Федералне управе полиције. Лице лишено слободе је након криминалистичке обраде у службеним просторијама Федералне управе полиције у законском року предато у надлежност Тужилаштву Босне и Херцеговине уз Извјештај о почињеном кривичном дјелу- преноси Аваз.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 02:22