Полиција илустрација
07/10/2021 u 15:42 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

БиХ: Због организованог криминала протјеран држављанин ЦГ, представља пријетњу за безбједност

Њему је одређена мјера стављања под надзор смјештајем у Имиграциони центар, гдје ће боравити док се не стекну услови за удаљење у земљу поријекла

Припадници Службе за послове са странцима у сарадњи са Министарством унутрашњих послова Републике Српске и Државне Агенције за истраге и заштиту на подручју Источног Сарајева лоцирали су држављанина Црне Горе, иницијала Н. Х., за које је утврђено да представља пријетњу јавном реду и сигурности Босне и Херцеговине, јер се доводи у везу са организованим криминалом, преноси Анадолу Агенцy (АА).

Према држављанину Црне Горе, Служба за послове са странцима је подузела мјере из своје надлежности те истом изрекла мјеру протјеривања са територије БиХ са забраном уласка и боравка у периоду од пет година.

Лицу је одређена мјера стављања под надзор смјештајем у Имиграциони центар, гдје ће боравити док се не стекну услови за удаљење у земљу поријекла.

Служба ће и у наредном периоду континуирано предузимати све неопходне оперативне активности према свим страним држављанима који на било који начин могу представљати пријетњу сигурносном систему Босне и Херцеговине.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
11. maj 2024 11:04