/ Фото: Срна
18/05/2021 u 14:31 h
Aleksandra BoškovićAleksandra Bošković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бивши члан Предсједништва БиХ извријеђао Додика: Он је сеоска лажовчина, само обмањује српски народ

Додик је случај за медицину, каже Иванић

Бивши члан Предсједништва БиХ Младен Иванић казао је за предсједавајућег Предсједништва БиХ Милорада Додика да је "најобичнија сеоска лажовчина".

- На почетку желим да се извиним јавности Републике Српске због речника који ми иначе није својствен и за какав сам се увијек својим примјером трудио да не доминира јавним простором, али с неким људима се очигледно не може другачије. Затим ћу рећи једну једину истину - Милорад Додик је најобичнија сеоска лажовчина - рекао је Иванић.

Према његовим ријечима, Додик се "у властите кучине и лажи, покушавајући на друге свалити одговорност за своје поступке".

Иванићева изјава долази као реакција на изјаву Додика да америчка војска изводи војну вјежбу по одлуци Иванића, преноси Кликс.ба.

- Нема ниједне одлуке коју сам ја донио, а тиче се вјежбе на Мањачи. Да постоји, не сумњам да би је Додик одавно представио јавности - категоричан је Иванић.

Он каже да је све јасније колико је Додик обмањивао српски народ.

- Историја ће показати и да је захтјев за чланство у НАТО поднио Додик, да у он у НАТО штаб шаље годишње националне планове за чланство, односно АНП или Програм реформи, како му тепају, и да је он довео америчке војнике да марширају Мањачом. У томе му никакве лажи неће помоћи - каже Иванић.

Иванић истиче да, ако Додик свјесно лаже, то показује његову политичку немоћ.

- Али ако је сам себе увјерио у своје лажи, онда то више нема пуно везе са политиком, него је то већ случај за медицину. Нажалост, у тој фази заврше сви диктатори који себи дају божанску улогу и значај, а Додик је то себи умислио - закључује Иванић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 11:05