Сусрет Кострешевића и Брђанина у Бања Луци / - фото: Управа полиције
04/06/2021 u 13:24 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Полиција Црне Горе и Републике Српске посвећене борби против криминала

Они су оцjенили да jе сарадња полициjа добра, али да свакако треба радити на њеном унапређењу, те размjенили искуства о организациjи и начину рада полициjа

Полициjе Црне Горе и Републике Српске опредиjељене су за сарадњу на свим нивоима, а посебну пажњу посвећуjу борби против организованог криминала и разбиjању организованих криминалних група коjи дjелуjу у циjелом региону, закључено jе на данашњем билатералном састанку в.д. директора Управе полициjе Црне Горе Зорана Брђанина и директора полициjе Републике Српске Синише Кострешевића у Бањалуци, наводи се у саопштењу Управе полиције.

– Они су оцjенили да jе сарадња полициjа добра, али да свакако треба радити на њеном унапређењу, те размjенили искуства о организациjи и начину рада полициjа – наводи се у саопштењу.

Размjене искустава и добрих пракси биће настављена кроз jачање сарадње специjалних jединица што ће унаприjедити и само поступање полициjских службеника у рjешавању наjсложениjих безбjедносних изазова, наводи се у саопштењу.

Из Управе полиције су казали да је делегациjа Управе полициjе Црне Горе коjу предводи в.д. директора Управе полициjе Зоран Брђанин посjетила jе данас и Центар за обуку МУП-а Српске у Залужанима, као jедан од стратешких проjеката МУП-а Српске.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 07:13