/ Фото: Агенције
20/12/2021 u 23:24 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Брнабић: Вучић се није узнемирио у Тирани, све је супер

Предсједник је визионар, тврди премијерка Србије

Предсједница Владе Србије Ана Брнабић вечерас је прокоментарисала је протесте албанских држављана у Тирани против иницијативе "Отворени Балкан", наводећи да се предсједник Србије Александар Вучић није узнемирио. 

(ВИДЕО) Напето у Тирани: Демонстранти палили српску заставу

- Чула сам се са председником око 19:15 и све је у реду. Питала сам да ли све у реду, рекао је да је све супер и није се узнемирио. Он има и подршку из Београда. Свуда у региону можемо да видимо као ово у Тирани, неки људи не могу да замисле другачију будућност- навела је она. 

Додала је да је Вучић визионар.

- Видио је да за другачију будућност морамо да урадимо нешто другачије и да имамо слободу кретања - рекла је Брнабић гостујући на ТВ Хепи.

Додала је да постоје људи који се плаше да ће иницијатива да покаже њихове слабости.

- Једина њихова политика је политика сукоба, а не политика сарадње. Много политичара, нажалост, су политичари прошлости који желе да граде своју политику сукобима. Србија је ту промијенила ствари. Србија може да побјеђује и у технологији и у образовању. Вјерујем да ће грађани региона победити и да ће бити све више државника са визијом какву има Вучић -закључила је Брнабић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 11:38