/ - UNSPLASH, ILUSTRACIJA, NOž
30/09/2023 u 12:34 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Čačak: Djevojčica uletjela u dvorište sa nožem, došla da odbrani brata

Prema riječima očevidaca, ona je na ovaj način željela da odbrani brata kog su vršnjaci na određeni način maltretirali

Prava drama odigrala se u Osnovnoj školi "Tanasko Rajić" u Čačku, kada je učenica 8. razreda ušla u školsko dvorište tokom popodnevne smjene i dječaku, učeniku ove škole zaprijetila nožem.

Prema riječima očevidaca, ona je na ovaj način željela da odbrani brata kog su vršnjaci na određeni način maltretirali, prenose Nezavisne.

- Ono što znamo jeste da su nekada ranije njenog brata dječaci ubacili u kantu. Ona je vjerovatno nakon tog događaja, ali i ko zna iz kojih drugih razloga došla u školu sa nožem. Ne opravdavam nikog, ali ono šta se sada dešava u našim školama je strašno. Upravo u “Tanasku” imaju te neke vajber grupe među učenicima, u kojima učenici između sebe upućuju jezive prijetnje- kaže za RINU otac jednog od učenika ove škole.

O ovom slučaju, obaviješteni su svi nadležni organi, a reagovala je i policija.

Direktor škole, Milorad Tešić, potvrdio je da se incident dogodio u petak popodne, ali nije želio da daje konkretnu izjavu vezano za ovaj slučaj.

Prema njegovim riječima, detaljnije informacije imaće početkom iduće sedmice kada će imati priliku da porazgovaraju sa ostalim učenicima, očevicima događaja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. novembar 2023 04:04