/ SKRINšOT YOUTUBE: AL JAZEERA BALKANS
02/12/2022 u 12:55 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dačić: Vučić je u pravu, Kurti jeste terorista

Dačić je gostujući na televiziji Pink komentarisao postavljanje Nenada Rašića za ministra u kosovskoj vladi i Rade Trajkovića koji će Rašiću biti savjetnik

Ministar vanjskih poslova Srbije Ivica Daćić rekao je da mu politički osjećaj kaže da predsjednik Srbije Aleksandar Vučić radi u interesu naroda i da u pravu kada kaže da je premijer Kosova Aljbin Kurti terorista, prenosi Danas.

Dačić je gostujući na televiziji Pink komentarisao postavljanje Nenada Rašića za ministra u kosovskoj vladi i Rade Trajkovića koji će Rašiću biti savjetnik, pa je rekao premijeru da treba gledati u kontinuitetu što je sve Kosovo uradio Aljbin Kurti.

"Ovdje je riječ o nezrelom političaru koji želi da svojim potezima destabilizira čitav region. On je glavni faktor pretnji u našem regionu. Nije to sad jedan stav koji je uradio pa da budemo iznenađeni", kazao je Dačić, prenosi Kosovo onlajn.

Dačić je naveo niz poteza koje zamjera Kurtiju, upad policijskih snaga na sjever, tablice, zahtjev za prijem Kosova u Savjet Evrope pa u EU, raspisivanje izbora za decembar u opštinama iz kojih su odbornici izašli, što je prema Dačićevoj sudu "novi datum za sukobe".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 06:40