Владислав Дајковић / - V. DAJKOVIC
25/09/2021 u 23:03 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Дајковићу приштинске власти забраниле улазак на Косово

Не стидим се што сам обишао браћу, jер бих се онда стидио свог ђеда. Ниjе ми жао, jер сам на страни истине, поручио је Дајковић

Владислав Дајковић је на својој фејсбук страници подијелио вијест да је управо сазнао да су му „косовске” власти по налогу „Премиjера” Албина Куртиjа забраниле улазак на Косово и Метохиjу.

Како је истакао у објави, Курти га jе, у свом званичном саопштењу, означио за екстремисту и човjека са „просрпским” ставовима коjи jе дошао да прави нереде на Косову и Метохиjи.

– Господине Курти, jа немам „просрпске” ставове, већ - српске. Рођен сам као Србин и умриjећу као Србин. Нисам екстремиста, а поготово нисам руски плаћеник. Штавише, дио свог школовања сам провео на Западу. Jа сам обичан млади Србин из Црне Горе коjи jе пошао на Косово и Метохиjу да стисне руку и загрли своjу браћу Србе коjи се боре за људска права на свом огњишту – поручио је Дајковић

Он је истакао да ниjедним своjим гестом није увриjедио припаднике полициjе и албански народ, нити је држао запаљиве говоре коjи би довели до тензиjа.

– Ако хоћете да ми забраните да будем то што jесам, то jе ваш проблем. Али знаjте да ме нисте уплашили. Наjзад, у последњих пар дана сам добио на стотине, па чак и хиљаде бруталних приjетњи смрћу од стране поjединих Албанаца са Косова и Метохиjе: Да ће ме масакрирати, да ће ми поjести срце, да ће ми силовати сестре и слично. Поновићу, не плашим се, jер су Србима одавно искључени рецептори за страх. Не стидим се што сам обишао браћу, jер бих се онда стидио свог ђеда. Ниjе ми жао, jер сам на страни истине. И не, нисам дошао да правим проблеме, jер сте их ви одавно створили. Догодине у Призрену – закључио је Дајковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 11:01