Tose Proeski stadion / -AUTOR
16/10/2021 u 09:24 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Данас је 14 година од смрти Тоша Проеског

Вијести о његовој погибији потресле су цио Балкан, а многи ни данас, 14 година касније, не могу да се помире са великим губитком

Чувени македонски пјевач Тоше Проески трагично је изгубио живот у 26. години 16. октобра 2007. године, у стравичној саобраћајној несрећи која се догодила на аутопуту у Хрватској.

Вијести о његовој погибији потресле су цио Балкан, а многи ни данас, 14 година касније, не могу да се помире са великим губитком.

Тошетове бројне колеге из године у годину емотивним ријечима обиљежавају годишњицу његове смрти и путем друштвених мрежа исказују тугу због превеликог губитка, а мало је познато да је управо једна од његових колегиница и блиских пријатељица, македонска пјевачица Елена Ристеска, била последња особа са којом се Тоше чуо телефоном прије него што се упутио на кобно путовање.

Како је истакла једном приликом за медије, била је сигурна да је Тоше предосјетио да ће се нешто лоше десити након што јој је у њиховом последњем разговору изговорио ријечи које као да су слутиле на крај.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 20:24