/ - FOTO: KURIR.RS, SKRINŠOT-KURIR
16/04/2022 u 09:49 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Дарку Шарићу притвор 30 дана

Његов адвокат Данило Шарић је казао како његов брањеник сматра да поступак против њега представља вид притиска на постојеће поступке, који су у завршним фазама

Виши суд у Београду данас је, након саслушања, одредио притвор до 30 дана осумњиченом за више кривичних дјела, Дарку Шарићу, саопштено је из тог суда.

ПОЗНАТА ИМЕНА: Ево ко је са Шарићем ухапшен у акција Еуропола и Јуроџаста

У образложењу Вишег суда се наводи да је притвор Шарићу и осталим осумњиченима одређен због околности које указују да ће се они, боравком на слободи, крити или дати у бјекство и постати недоступни правосудним органима.

- Судија за претходни поступак Вишег суда у Београду - Посебно одјељење за организовани криминал је данас, након саслушања осумњичених Д.Ш, Д.Л, Д.О, Д.М, У.Р донио рјешење којим је осумњиченима одредио притвор до 30 дана- рекли су из суда.

Против тог рјешења Шарић има право жалбе у року од три дана, преноси Н1.

Шарић се сумњичи за убиство, недозвољену производњу, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја, изазивање опште опасности, и подстрекивање.

Шарић, који је ухапшен у великој међународној акцији, је у петак на саслушњу негирао извршење свих нових кривичних дјела за које се сумњичи.

Његов адвокат Данило Шарић је казао како његов брањеник сматра да поступак против њега представља вид притиска на постојеће поступке, који су у завршним фазама.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 02:17