Давор Драгичевић / - интернет
23/10/2021 u 16:41 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Давор Драгићевић се враћа у БиХ

Драгичевић је поручио и то да ће своју борбу и „Правду за Давида“ наставити још јаче и жешће него прије

Давор Драгичевић, отац настрадалог Давида, у Босну и Херцеговину стиже у сриједу, 27. октобра, а како је раније споменуо, разлог повратка је и одбијање суда да му да политички азил у Аустрији.

Давор Драгичевић је на свом Фејсбук профилу објавио коначан датум, с обзиром на то да је раније за Н1 Сарајево рекао да ће се највјероватније вратити крајем октобра, али није прецизирао када.

 -Сриједа, 27.10.2021. године, аеродром Сарајево. Долазак око 14:20 сати - написао је кратко Драгичевић, сугеришући да ће доћи прво у главни град БиХ, што је такође раније најављивао.

Драгичевић је поручио и то да ће своју борбу и „Правду за Давида“ наставити још јаче и жешће него прије.

 - Видјели смо да се за двије године и девет мјесеци, колико сам био протјеран из БиХ, апсолутно ништа није догодило, зато што је свима у интересу да заташкају овај случај и ово убиство. Међутим, са мојим повратком много ствари ће бити јасније и ја сам рекао да то никад нећу дозволити. Сва одговорност је на држави БиХ и СИПА у заштити мог живота и живота моје породице, а такође одговорност је и на члановима групе Правда за Давида - рекао је тада Драгичевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 00:27