/ FOTO: MUP RS/MUP
18/08/2022 u 14:54 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Doboj: Pao kokain vrijedan više miliona eura

Kako je objavljeno skrivenu drogu u kutijama, oko 73 kilograma “kokaina”, pronašli su radnici jedne kompanije koji su prilikom istovara ugovorene robe primjetili da se nalazi i ona koju nisu naručili, te su pozvali policiju

Na području Republike Srpske, u Doboju, juče je pronađena veća količina droge, čija ukupna vrijednost dostiže više miliona eura.

Kako je objavljeno skrivenu drogu u kutijama, oko 73 kilograma “kokaina”, pronašli su radnici jedne kompanije koji su prilikom istovara ugovorene robe primjetili da se nalazi i ona koju nisu naručili, te su pozvali policiju, piše Srpskainfo, prenosi Blic.

Kako je objavio Dnevni Avaz, droga je otkrivena putem Skaj aplikacije i bila je skrivena u kutijama sa šećerom. Kako pišu, kokain je preko Kolumbije i Holandije stigao u Doboj.

Istovremeno, ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač istakao je da i dalje traje intenzivna istraga o zaplijenjenom kokainu u Doboju, te da riječ o međunarodnoj trgovini drogom.

– U istragu je uključeno više policijskih agencija. Riječ je o međunarodnoj trgovini kokainom, i to o velikoj količini te droge, koja se dugo godina na teritoriji Srpske nije zaplijenila – istakao je Lukač.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 00:28