Милорад Додик / - ФОТО: РТРС
22/06/2021 u 22:44 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Додик: Црногорски посланици коjи су гласали за Резолуциjу о Сребреници нису добродошли у Републику Српску

Овим чином доношења поменуте резолуциjе црногорска скупштина се претворила у антисрпско политичко позориште, истакао jе Додик

Предсједаваjући Предсједништва Босне и Херцеговине (БиХ) Милорад Додик изjавио је данас да у потпуности подржава напоре Србиjе и предсједника Александра Вучића, а посебно његово обраћање на сједници парламента када jе говорио и о невјероватном лицемјерству међународне заjеднице када се постави питање паралеле између Косова и Републике Српске.

Данашње Вучићево обраћање имало jе велики одјек у Републици Српскоj и велико одобравање њених грађана и српски народ у Републици Српскоj подржава његове напоре да се остане на српском становишту да будемо своjи на свом, без угрожавања туђе слободе и туђих националних, вјерских културних, људских и других права, истакао jе Додик за Срну.

Додик jе рекао и да сви посланици у Скупштини Црне Горе коjи су гласали за Резолуциjу о Сребреници нису добродошли у РС, jер та њихова одлука представља директан удар на РС и српски народ.

Овим чином доношења поменуте резолуциjе црногорска скупштина се претворила у антисрпско политичко позориште, истакао jе Додик.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 06:40