Milorad Dodik / - SCREENSHOT
31/10/2023 u 22:48 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dodik odgovorio američkom ambasadora u BiH: Ponjava budalaština

Američki ambasador u BiH Majkl Marfi kritikovao je danas politiku predsjednika Dodika, navodeći da su SAD nepokolebljive u svojoj predanosti BiH

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je da "još nije kasno da Sjedinjene Države sačuvaju ugled svjetske sile u očima ljudi koji ovdje žive, ali da bi se to desilo najprije američki ambasador u BiH Majkl Marfi mora kući", prenose Nezavisne.

Marfi reagovao na Dodikove želje o "velikoj Srbiji": U RS najgore tek dolazi

- Nekada je sve stajalo u jedan tvit. Danas Marfi mora da ispiše ponjavu budalaština da bi otišao zadovoljan na spavanje - napisao je Dodik na društvenoj mreži "Iks".

On je dodao da primjećuje malu razliku u saopštenjima.

- Ovo današnje neobično podsjeća na rukopis opozicije u Republici Srpskoj. Ranije su Marfijeva pisanija ličila na saopštenja SDA. Ali ni onda ni sada nisu imala veze s realnošću. Usuđujem se reći, ni s pameću - naveo je Dodik.

Američki ambasador u BiH Majkl Marfi kritikovao je danas politiku predsjednika Dodika, navodeći da su SAD nepokolebljive u svojoj predanosti BiH, njenom teritorijalnom integritetu, suverenitetu i multietničkom karakteru.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 01:51