Милорад Додик / - РТРС
19/05/2022 u 19:04 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Додик опозициjи: Ваљате се у блату коjе смрди због тапкања у сопственоj немоћи

Ваша мржња jе ендемска, лаж планетарна. Када чуjем шта кажете и покушам да разумем, jедино схватам да сте патолошки лажови и да патолошки мрзите, казао је Додик

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик оптужио jе опозиционе странке из Републике Српске да "лажима и клеветама брукаjу Републику Српску", до мјере да jе, како jе навео, и руска амбасада у БиХ морала да каже да лажу.

„Ваша мржња jе ендемска, лаж планетарна. Када чуjем шта кажете и покушам да разумем, jедино схватам да сте патолошки лажови и да патолошки мрзите. Ту вам се не може помоћи“, написао jе Додик на званичном Твитер налогу.

Додао jе да то што ради опозициjа у РС jе одавно „изашло из оквира политичке борбе и истине и прерасло у потпуну неистину и деструкциjу“.

- Ваљате се у блату коjе смрди због сталног вашег тапкања у властитоj немоћи, али Републиком Српском не можете управљати - навео jе Додик.

Према његовим речима, Република Српска ће "остати блистава" на, како jе казао, радост српског народа, коjи jе прозрео опозициjу и презире jе.

- Све вам смета осим мржње према СНСД и Милораду Додику. Ово jе вријеме великих изазова, глобалних сукоба, великог рата и неизвјесности. Људи у Републици Српскоj треба да знаjу ко лаже и мрзи, ко jе поданик британске подмукле политике, вјечито лоше за Србе - нагласио jе Додик.

Опозициjу jе оптужио и да "мрзи српски народ, зато што их неће такве, међусобно посвађане, а поготово неће издаjнике британског кова".

Опозиционе странке, СДС и ПДП, оптужиле су Додика да ниjе учинио ништа да спријечи да БиХ у Савјету Европе подржи сет санкциjа уведених Русиjи.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 14:34