/ Фото: Ало
03/02/2022 u 16:34 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Додик у свом стилу: Бакир Изетбеговић је гавран бошњачке политичке сцене

Он и даље живи на стереотипима из девeдесетих, тврди српски члан Предсједништва БиХ

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик казао је за Бакира Изетвеговића да је "гавран бошњачке политичке сцене који славодобитно најаваљује санкције Републици Српској".

Како је казао, тиме индиректно признаје да Република Српска није дио БиХ, јер ко би се иоле нормалан радовао да било ко посегне за кажњавањем дијела његове земље.

Kоментаришући Изетбеговићеве наводе изнесене у федералним медијима да ће доћи до економских санкција Српској, Додик је за агенцију Срна рекао да Изетбеговић нема политичке одговоре на политичка питања, да би да своје политичке неистомишљенике дисциплинује туђом силом и да то, како тако, прикаже као своју политичку побједу.

-Он и даље живи на стереотипима из девeдесетих, не схватајући да се свијет и односи у њему промијенили - додао је Додик.

Он каже да је Изетбеговић заборавио да кажњавање људи у Републици Српској гази трећу деценију али да то није помогло његовом остварењу сна о исламској држави, коју зове функционална БиХ.

- Зато бих му поручио да промијени приступ, да одустане од исламске државе, прхвати да су Срби и Хрвати једнако власници земље коју он својата и да више не пријети туђом силом. У народу постоји изрека за то шта он ради, али стрпићу се и усмено му је пренијети када га сретнем- поручио је Додик. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 13:56