/ - РТРС, Зоран Милановић
08/12/2021 u 16:04 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Џаферовић о Милановићу: Све више постаје безнадежни случај

Милановић је јуче у Валпову рекао да је Джаферовић спонзор муџахедина у Зеници и Какњу, који је дошао у Вуковар не да би се поклонио хрватским жртвама, већ да би провоцирао Србе

Бошњачки члан Предсједништва БиХ Шефик Џаферовић је за хрватског предсједника Зорана Милановића о Сребреници рекао да “све више постаје безнадежан случај”, због, како је навео, срамних и недопустивих изјава о њему и Сребреници које не приличе шефу једне државе, јављају агенције преносе медији.

Џаферовић је то рекао новинарима у Сарајеву послије разговора са специјалним изаслаником САД за Западни Балкан Габријелом Ескобаром.

Он је казао да је након првих Милановићевих изјава о Сребреници послао поруку с позивом на сарадњу о отвореним питањима, да би, како каже, јуче добио увреде и лажи.

-Милановић све више постаје безнадежан случај- казао је Џаферовић, пренијели су сарајевски медији.

Милановић је јуче у Валпову рекао да је Джаферовић спонзор муџахедина у Зеници и Какњу, који је дошао у Вуковар не да би се поклонио хрватским жртвама, већ да би провоцирао Србе.

-Не долази из пијетета према Хрватима јер те исте Хрвате и њихову државу назива ратним злочинцима. Е то је проблем и о томе ћемо разговарати- рекао је Милановић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 04:16