avion, ilustracija / - Н1
04/01/2022 u 20:29 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ер Србија успоставила директну линију од Ниша до Истанбула

Ер Србија ће на новим линијама из Ниша саобраћати до 31. децембра 2023. године, на основу резултата тендера за обављање услуга ваздушног превоза на линијама од јавног интереса који је расписала влада Србије

Компанија Ер Србија успоставила је директне летове између Ниша и Истанбула, вечерашњим летом са нишког аеродрома "Константин Велики".

Српска национална авио-компанија Ер Србија саопштила је да ће на тој рути летјети два пута недјељно, уторком и суботом. Виши менаџер продаје у Ер Србији Бошко Рупић навео је да је важно што је југ Србије повезан са Истанбулом, једном од најпопуларнијих дестинација из мреже те компаније, преноси Н1.

- Турска за нас представља изузетно важно тржиште и велико нам је задовољство што ћемо унапријеђењем наше понуде допринијети јачању комерцијалне и туристичке активности између наше двије земље - истакао је он.

Путници Ер Србије авио-карте на овој релацији могу пронаћи по цијени почев од 2.478 динара по правцу, док најнижа цијена повратне карте износи 7.434 динара. Најављено је да ће Ер Србија наредних дана успоставити редовне летове са нишког аеродрома ка Београду, Франкфурту (Хан), Келну и Љубљани.

Током љетње сезоне обављаће сезонске летове на линијама Ниш-Тиват и Ниш-Атина.

- Ер Србија ће на новим линијама из Ниша саобраћати до 31. децембра 2023. године, на основу резултата тендера за обављање услуга ваздушног превоза на линијама од јавног интереса који је расписала влада Србије - додаје се.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 07:43