Драшко Станивуковић / - ФБ
02/08/2021 u 12:34 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Градоначелнику Бањалуке укинута забрана уласка у Црну Гору

Станивуковићу је у августу 2020. године, ускраћен боравак у Црној Гори јер је установљено да не борави "туристички", већ да је учествовао на скупу који "није пријављен полицији и супротан је наредби НКТ Црне Горе донијетој у циљу спречавања коронавируса"

Министарство унутрашњих послова Црне Горе укинуло је рјешење Управе полиције - сектора Граничне полиције којим се градоначелнику Бањалуке Драшку Станивуковићу забрањује улазак у Црну Гору.

Како преноси Н1, Станивуковићу је, стоји у образложењу у августу 2020. године, ускраћен боравак у Црној Гори јер је установљено да не борави "туристички", већ да је учествовао на скупу који "није пријављен полицији и супротан је наредби НКТ Црне Горе донијетој у циљу спречавања коронавируса".

Станивуковић је прије годину дана учествовао у литијама које су организоване непосредно пред изборе у Црној Гори, а полиција му је након привођења у полицијску станицу издала рјешење да напусти Црну Гору кроз сат времена.

Тада му је и забрањен улазак у наредних годину дана, а то рјешење првостепеног органа у вези забране уласка у Црну Гору требало је да важи до 29. августа ове године.

Како Н1 сазнаје, рјешење је укинуто крајем јуна, чине је Станивуковићу поново омогућен улазак у Црну Гору.

(БН)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 06:46