/ - FOTO YOUTUBE SKRINšOT: KLANKOSOVA
30/05/2023 u 19:19 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Haradinaj: Kurti da podnese ostavku, on i Osmani su unazadili Kosovo

On ima samo jednu šansu, jednom u životu da uradi nešto dobro za Kosovo! Podnesite ostavku danas, poručio je Haradinaj

Posle američkih sankcija Prištini, predsjednik Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj je ocijenio da Aljbin Kurti i Vjosa Osmani, za manje od tri godine na vlasti, nisu ostvarili ni jedan uspjeh, a da ga nisu "okrenuli naglavačke" i da su za tako kratko vreme vratili Kosovo 10 godina unazad.

"Isključivanje Kosova iz NATO vežbe -Branilac Evrope 2023' je alarm za našu nacionalnu bezbjednost. Mora da ste veoma kratkovidi da biste bili neprijateljski raspoloženi prema cijelom demokratskom svijetu u ovo delikatno vreme“, napisao je Haradinaj na Fejsbuku.

Prema njegovim riječima, države ulažu decenije u stvaranje prijateljstava i saveza, dok u slučaju Kosova Kurti pokušava da ih uništi, prenosi kosovonline.

"Bilo je i drugih u našoj istoriji koji su željeli da sruše ove saveze, ali Kosovo je bilo veće od njih i trijumfovalo je. Ono nema alternativu, osim da i ovaj put trijumfuje. Narod Kosova, koji je najprozapadniji narod na kontinentu, znaće da zaštiti svoje prijatelje i svoju orijentaciju. Aljbin Kurti ne može da promijeni orijentaciju Kosova i njegovog naroda“, naveo je Haradinaj.

On je Kurtija pozvao da podnese ostavku.

"On ima samo jednu šansu, jednom u životu da uradi nešto dobro za Kosovo! Podnesite ostavku danas!", poručio je Haradinaj.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 02:34