/ Фото: Архива
03/09/2021 u 09:43 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Харадинај осуо по Османи и Куртију: Само држе говоре и не раде ништа око короне

Бивши премијер Косова критикује садашњу Владу

Предсједник Алијансе за будућност Kосова и бивши премијер Косова Рамуш Харадинај критиковао је Владу Kосова и предсједницу Вјосу Османи због лошег управљања пандемијом, преноси Економија онлајн.

Харадинај је рекао да Влада Kосова мора бити критикована због лоших одлука и да грађани нису криви за поступке извршне власти.

- Не постоји лошији приступ управљању пандемијом од приступа Аљбина Куртија. Ово је ванредна ситуација, данас је умрло 32 људи, прије неки дан њих 36. Гдје се налази Kурти? Он држи говоре - рекао је Харадинај гостујући на ТВ Дукађини.

Харадинај је критике упутио и Османи, осврћући се на њену изјаву да је Швајцарска крива што припадници албанске дијаспоре у тој земљи нису вакцинисани прије доласка на Kосово.

- Предсједница говори другим земљама како да спроведу вакцинацију, а не води бригу шта се овдје ради - рекао је Харадинај.

Харадинај је истакао да се проблем не рјешава на начин на који то чини актуелна власт, нити се може ријешити на конференцијама за новинаре.

- Држе конференције и прије подне и увече. Не може тако да се ради. Ово је ситуација без преседанам- закључио је Харадинај.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 16:29