/ FOTO: EPA, Ramuš Haradinaj
01/08/2022 u 14:23 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Haradinaj: Svaka akcija zaustavljena na pola je gubitak za Kosovo

Haradinaj je naveo da Kosovo nema komfor da "radi eksperimente" i da "bezbjednosne operacije za proširenje suvereniteta" Vlada mora dobro da prouči, analizira i objasni

Lider Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da je Vlada Kosova odlaganjem sprovođenja odluke o ličnim dokumentima i preregistraciji vozila, nanijela štetu Kosovu, javljaju agencije prenose mediji.

Haradinaj je naveo da Kosovo nema komfor da "radi eksperimente" i da "bezbjednosne operacije za proširenje suvereniteta" Vlada mora dobro da prouči, analizira i objasni.

-Svaka akcija zaustavljena na pola puta, kao sinoć, je gubitak za Kosovo. Sprovođenje reda i zakona nema alternativu i treba da se obavi u bliskim konsultacijama s bezbjednosnim saveznicima. Rok od 30 dana za implementaciju reciprociteta trebalo bi da se vrlo ozbiljno iskoristiti. Državu Kosovo slabe ne samo kriminalne bande na sjeveru, već i neuki i pripravnici u vlasti. Ustav države je jači od kriminalaca na sjeveru, neznalica i pripravnika u vlasti- ocijenio je Haradinaj.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 15:07