/ - Илустрација
28/01/2023 u 23:38 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Horor u Hrvatskoj: Pacijentkinja nožem izbola psihijatra

Napad je trajao oko pola sata

Danas oko 17 sati pacijentkinja (37) je nožem povrijedila tamošnjeg poznatog psihijatra Elviru Koić u njenoj privatnoj ordinaciji u Virovitici.

Kako nezvanično saznaje lokalni portal icv.hr, povrijeđena žena je van životne opasnosti i pomoć joj se pruža u OB-u Virovitica, dok je napadačica uhapšena i nad njom se provodi istraga.

Dr. Sandra Frljević iz Objedinjenog hitnog bolničkog prijama u Opštoj bolnici Virovitica rekla je portalu kako je dr. Koić primljena s višestrukim ubodnim ranama po cijelom tijelu, ali da je zasad izvan životne opasnosti, prenosi Index.hr.

-Pacijentkinja je izgubila puno krvi budući da je napad, prema informacijama koje zasad posjedujemo, trajao oko pola sata. Iako ima višestruke ubodne rane po cijelom tijelu, nije životno ugrožena. Pomoć joj se pruža i nadalje- kratko je komentarisala dr. Sandra Frljević.

-Službenici policije su uz upotrebu sredstava prisile uhapsili 37-godišnjakinju te je u toku sprovođenje kriminalističkog istraživanja- kratko je izvijestila policija.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 15:56