/ - фото инстаграм
11/12/2021 u 10:32 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Хркаловић: Добро вече, ја се мало вратила

Хвала свима на огромној подршци, написала је Хркаловић

Дијана Хркаловић, бивша секретарка у Министарству унутрашњих послова Србије, пуштена је јуче из притвора. Хркаловић је из притворске јединице отишла у свој стан, а синоћ је објавила и фотографију на Инстаграму, пише Аваз.

- Добро вече. Ја се мало вратила. Хвала свима на огромној подршци - написала је Хркаловић.

У притвору у Централном затвору била је од 15. октобра због сумње да је утицацала на начелника одјељења за специјалне истражне методе Дејана Миленковића Багзија да не достави благовремено неке извјештаје тужилаштву у вези са убиством Властимира Милошевића. Истрага против ње завршена је у четвртак и саслушани су сви свједоци.

image
- фото инстаграм

Ријеч је о случају познатом као "убиство на трамвајским шинама", за које је био оптужен, а касније правоснажно и ослобођен Вељко Беливук, који је сада оптужен за пет убистава.

- Свих 20 свједока је саслушано, свједока који имају везе са Багзијем, а не са њом. Њу су у притвору држали на основу тачке два, а то је да не би утицала на свједоке - рекао је Ахмед Делимеђац, адвокат Дијане Хркаловић

Подсјећамо, Дијана Хркаловић је крајем новембра поново саслушана у Тужилаштву за организовани криминал у оквиру проширене истраге која се против ње води због трговине утицајем.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 05:48