/ - FOTO: FACEBOOK аваз
01/05/2022 u 18:12 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Хрватска служба спашавања о потрази за Маријаном: Претрага корита ријеке Саве

Према неслужбеним информацијама, Маријанина торбица са документима и мобителом нађена је на пјешачком дијелу Моста младости, и то отприлике на половици Моста

Потрага за несталом Маријаном Сеиферт, некадашњом побједницом Биг Бродера, траје већ четири дана. Она се средином ове седмице удаљила са адресе пребивалишта у Ластовској улици у Загребу. 

Према неслужбеним информацијама, које полиција није потврдила, Маријанина торбица са документима и мобителом нађена је на пјешачком дијелу Моста младости, и то отприлике на половици Моста, пише Аваз.

Нашао ју је пролазник у сриједу нешто иза пет сати ујутро и алармирао полицију. Од тада се потрага фокусирала на то подручје, а Сеиферт траже рониоци и дронови те се претражује корито Саве.

- Од раног јутра траје детаљна претрага корита ријеке Саве око Моста младости, у потрази за женском особом која је нестала 27. априла на том подручју. У потражној акцији учествује 12 спасилаца ХГСС-а из станица Загреб, Карловац, Госпић и Бјеловар, од чега 6 ронилаца, са 2 чамца и 1 беспилотном летјелицом. Рониоци су, уз подручје око Моста, прегледали и 6 тегленица које се налазе уз обалу Саве. Због јаких ријечних струја, изразито се пази на сигурност рониоца - пише ХГСС.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 20:13