Додик / Фото: Синиша Пашалић, РАС Србија
15/11/2021 u 21:19 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Инцидент у Бањалуци: Држављанка Црне Горе хтјела да види Додика, па напала полицајца

Жена вриштала и галамила испред пријавнице зграде Владе РС

Држављанка Црне Горе направила је праву драму данас испред зграде Владе Републике Српске, у Бањалуци када је затражила да је прими српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик, а затим напала полицајца који ради на обезбјеђењу, открива Српскаинфо.

Министарству унутрашњих послова Републике Српске потврдили су за Српска инфо да се десио инцидент и да је након тога жена ухапшена. 

Према сазнањима Српска инфо, она је јутрос рано дошла на пријавницу зграде Владе Српске и затражила да буде пуштена унутра.

–Није имала потпуну документацију, али је тражила да је одмах прими Додик и да се мора састати са њим. Радници на пријавници су јој објаснили да јој документација није потпуна, да извади остале папире и да поново дође – појашњава извор Српска инфо.

Жена је након тога отишла, али се вратила опет око 15 сати, али и даље није имала потпуну документацију.

– Kада су је радници са пријавнице одбили, почела је да галами и тражила је да је одмах прими Додик. Радници су покушали да јој објасне да не може тек тако да дође, али је она тада постала агресивна и почела је да галами. Тада је настао прави хаос, вриштала је и галамила и правила сцене, тражила је да је одмах пусте код Додика – истиче саговорник Српска инфо.

Тада им је пришао полицајац који ради на обезбјеђењу Владе Српске и упозорио је да мора да се смири.

– Она је одбијала да се смири и настављала је да вришти и галами. Након тога јој је полицајац поновио ако се не смири, да ће бити ухапшена, али је она то игнорисала. Тада јој је полицајац рекао ако не престане да ће бити ухапшена, али је она опет наставила по своме – каже поменути извор.

Према његовим ријечима, полицајац је тада кренуо да је ухапси и она је пружала прво пасивни, а затим и агресивни отпор полицајцу.

– У једном тренутку ударила је полицајца, те је након тога ухапшена. О свему је обавијештен и судија за прекршаје, те је она кажњена по два члана – истиче саговорник Српска инфо.

Додаје да ће она вечерас бити изведена пред судију за прекршаје, пошто се ради о страној држављанки.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 13:53